Ser i Aftonbladet att en krögare har provat att äta mördarsniglar, efter tillagning. Intressant, det ger ett helt nytt perspektiv på det hela.
—
Andra om ämnet | Dexter |
Leta
Arkiv
Kategorier
Bloggar
Länkar till annat
Ser i Aftonbladet att en krögare har provat att äta mördarsniglar, efter tillagning. Intressant, det ger ett helt nytt perspektiv på det hela.
—
Andra om ämnet | Dexter |
OK. Förutom varandras kadaver äter mördarsniglarna bl.a. hundbajs… Även om han skär upp dem och slänger innanmätet så, nej tack! En snigel ska aldrig någonsin få slemma ner mitt kök, än mindre hamna på min tallrik! Men jag snittar dem gärna med sekatören. 🙂
Sekatör är lite så där. Det skvätter en del och resterna skall ju inte lämnas kvar i gräset för då kommer släktingarna och kalasar på resten.
Så upp med dem i en hink på med lite salt, töm allt i komposten. Men använd gummihandskar när du plockar upp dem. Det där slemmet är lite svårt att få bort från andra handskar säger Inga Lill.
Har ingen aning själv, jag tar hand om getingarna, med tyvärr inte alltför lyckat resultat än så länge.